Architectuur met Natuur bestaat uit een groot aantal groene activiteiten vanuit Derks Hoveniersbedrijf ontstaan.

Behalve het hoveniersbedrijf is dit ook Flower Design by Yvette Derks voor al uw bloemwerk en Boomverzorging Lesley Derks.

Derks Hoveniersbedrijf

Derks is een onderneming die alles in eigen hand houdt, van ontwerp tot beplanting en alles wat er tussen in zit.
Met jarenlange ervaring in particuliere en zakelijke tuinen en andere groene omgevingen bent u verzekerd van een wonderschone uitvoering van uw groene droom.
Wim Derks staat aan het hoofd van dit familiebedrijf en inmiddels zijn zijn zoon Lesley en dochter Yvette actief in de onderneming.
Samen met hun team van medewerkers is geen enkele groene klus voor hun te groot en uitdagend.

De vele tuinen die Derks Hoveniersbedrijf heeft gemaakt en alle door ons uit te voeren activiteiten kunt u op deze website bekijken.
Tevens kunt u een afspraak maken om deze tuinen in het echt te bezichtigen om een totaalbeeld te krijgen van alles wat wij in het verleden hebben gemaakt en voor u kunnen betekenen.

Wij maken graag een vrijblijvend offerte en/of ontwerp voor uw tuin.

Flower Design by Yvette Derks

Dochter Yvette Derks heeft de groene vingers niet van een vreemde, namelijk haar vader Wim.
Design met bloemen is haar vak en de meest creatieve ensembles komen uit haar vingers, steeds door architectuur met natuur.
Een vakopleiding en diverse stages bij gerenommeerde bloemspecialisten in binnen- en buitenland verrijkten haar kennis en ervaring.

Yvette laat zich graag uitdagen om ook voor uw bijzondere gelegenheid een speciaal voor u bedacht en gemaakt bloemwerk te maken.

Boomverzorging Lesley Derks

Lesley Derks heeft als zoon van de oprichter Wim Derks de groene vingers van zijn vader. Hij heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in boomverzorging.
Door een speciale opleiding en veel kennis en ervaring uit de praktijk is geen boom te hoog voor Lesley.

Lesley en zijn team laten zich graag uitdagen voor uw boomklus.